JLM Taxi

JLM Taxi wilde graag een nieuw en verfrissend logo. Het moest zakelijk en strak worden maar ook nog voor de kinderen en jongelui die ze vervoeren ook toepasselijk zijn. Samen met de kleur blauw die rustig toont is het een passend logo

EMAE

Bij EMAE wilde ze graag een professioneel logo, die ook een medisch beeld uitstraalde. Na een aantal ontwerpen is dit het resultaat! 

Vishandel B. Gunlach

Bij B.Gundlach wilde ze graag een aanpassing op hun vorige logo, maar uiteindelijk zijn we toch gegaan voor een totaal nieuw ontwerp. Compleet met visje voor bij de vishandel

Dubbel Gevel Montage Team

Met z’n 2e krijg je altijd dubbel zoveel voor elkaar, in ieder geval bij Dubbel Gevel Montage Team. Samen met de kleine kozijnen in het logo past het helemaal bij een gevel bedrijf!

INFRA#GWW

Voor het logo van INFRA#GWW was gelijk duidelijk dat het moest gaan om een stoer en sterk logo. Met het strakke lettertype in combinatie met de kleuren is het al snel duidelijk dat het om een grond, weg- en waterbouw bedrijf gaat!

Bellissima Nagelsalon

Voor Bellissima Nagelsalon werd er gevraagd om een simplistisch logo met een sjiek randje. Daardoor kwam ik al snel op de strakke vorm van een vierkant. Maar toch met een sjiek lettertype en een gouden kleurtje

SieradenCadeautje.nl

Voor SieradenCadeautje.nl heb ik dit chique logo ontworpen. Samen met het vrouwelijk roze, en het glanzende goud, vind ik het zelf een super passend logo. Hij is sierlijk maar toch modern, net als het bedrijf!

Nagelstudio Natasha Nails

Nadat ik voor SieradenCadeautje een logo had ontworpen, was Natasha zo blij ermee dat ik ook voor haar Nagelstudio een logo mocht ontwerpen. Ook deze noem ik weer sierlijk en modern!

D. Vellekoop

Voor D. Vellekoop Las- en Constructie heb ik dit stoere en robuuste logo ontworpen. Samen met de lasstralen in het logo en de oranje kleur past het, als je het mij vraagt, echt perfect bij het werk!

Kleurenboog

Bij Kleurenboog Gastouderopvang dacht ik gelijk aan een regenboog. Maar uiteindelijk is die net even anders geworden. Een meer minimalistische maar toch speelse manier van een regenboog, wat het leuk maakt voor kinderen en volwassenen!

Hurghada Tours

Voor Hurghada Tours moest ik een logo bedenken wat goed de feeling van de Sahara en de Rode Zee over bracht. En dat allemaal in een logo. Met de kleuren naar het zand en het water, en een lichte golf om zowel de bergen af te beelden, als de zee, is dit logo ook compleet!

JUST

Voor JUST heb ik een logo ontworpen met een stoer en strak uiterlijk.  Hierin was ik geïnspireerd door geluidsgolven voor een soepele lijn. Maar ook een strak lettertype voor een stoere uitstraling!

Zin om samen te werken aan de vormgeving van jouw bedrijf?