Ik ben Manou Vellekoop-Dijkhuizen

Ik ben een ginger, veel langer dan de gemiddelde vrouw. En ook nog een beetje vreemd..

Ja echt waar, ik ben namelijk 1m87, terwijl de gemiddelde Nederlandse vrouw maar 1m67 is. Ik behoor dus gewoon tot de 5% van de grootste vrouwen van Nederland. Daarbij ben ik ook nog is roodharig met blauwe ogen, wat ook weer heel speciaal is. Dus een aparte verschijning ben ik al zonder dat je me ook maar kent.

Oh! en mijn favoriete eten is biefstuk met patat. Daar kan je me echt voor wakker maken. En de kleur blauw is mijn leven, alles moet in het blauw! Maar dit is waarschijnlijk niet helemaal de info wat je had verwacht toen je op deze pagina klikte.

Oké, laat ik dan maar wat basis feitjes over mijzelf vertellen, zoals iedereen ze heeft staan op de ‘over mij’ pagina

Ik ben in 2016 afgestuurd aan het Grafisch Lyceum van Rotterdam. Waarna ik ben gaan zoeken naar een baan in de grafische wereld. Dit bleek me niet zo makkelijk af te gaan. En dus ben ik wat ander werk gaan doen.

Maar ondanks de leuke banen bleef die creatieveling in mij altijd jeuken. Dus toen toch maar een KVK aangevraagd en parttime voor mezelf begonnen. En zo zie je hier het resultaat daarvan!

Verder heb ik een hele lieve man genaamd Kevin. En een super schattige poes genaamd Chloë (zij hoort ook bij de #gingersquad), en 2 ontzettend lieve konijntjes Muffin & Sprinkles. Samen wonen we in Naaldwijk, lekker binnen het Westland waar we allebei zijn opgegroeid.

Dus denk je nu nadat je deze hele lap tekst te hebben gelezen van goh dat is nou is een leuke meid, daar wil ik graag zaken mee doen. Dan zeg ik; dat lijkt me ontzettend leuk!

Neem dan contact met me op en dan gaan we samen een bakkie drinken en bespreken over wat jij wilt!