Logo ontwerp

Een logo is de basis van elk bedrijf. Het straalt uit waar je voor staat en het geeft al gelijk een sfeer van jouw bedrijf. Bewust én onbewust. Daarom is niet alleen het design belangrijk maar bijvoorbeeld ook de kleuren in een ontwerp.

In deze sectie zie je alle logo’s die door mij ontworpen zijn!

Bekijk alle logo's

Huisstijlen & drukwerk

Als het logo staat is de volgende stap voor een bedrijf om een huisstijl samen te stellen. Een huisstijl is belangrijk zodat alles 1 gelijk beeld geeft en het bedrijf snel te herkennen is aan alle vormgeving en niet alleen aan het logo.

In deze sectie staan een aantal huisstijl elementen die ik heb ontworpen maar ook diverse drukwerk projecten

Bekijk al het drukwerk

Custom Cadeau’s

Voor allerlei gelegenheden heb ik custom cadeau’s gemaakt. Van hele kraamsets geinspireerd op het geboortekaartje, tot een kitspuit met iemands standaard quote. Alles kan!

Bekijk alle cadeau's

Bedrukte kleding

Ook voor kleding bedrukken ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bedruk kleding voor bedrijven met hun logo, voor een groepsmoment zoals een vrijgezellenfeest, of voor een cadeautje. Met bedrukte kleding kan je allerlei kanten uit!

Bekijk alle kleding

Belettering & Stickers

Met belettering valt je auto op. Of het nu is om je bedrijfsnaam te verspreiden of omdat je wilt dat jouw auto net zo op valt als die van mij. Stickers zijn daar geweldig voor!

Maar belettering is niet alleen voor auto’s. Denk ook zeker aan stickers om aan te geven waar een ingang is, of voor op een winkelraam. De opties zijn eindeloos!

Bekijk alle belettering

Zin om samen te werken aan de vormgeving van jouw bedrijf?