Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Het verschilt per product wanneer jouw bestelling wordt verzonden. Momenteel heb ik niet de gelegenheid om grote voorraden te hebben en daarom is er een kans dat ik jouw bestelde product eerst moet bestellen voordat ik deze kan customizen/bedrukken.
Daardoor kan het zijn dat jouw bestelling pas na een week wordt verzonden. Je krijgt een email op het moment dat je bestelling verzonden wordt.
 

Kies voor de verzendmethode altijd de goede optie voor jouw pakket. Anders zijn wij genoodzaakt om de bestelling te annuleren.

De volgende opties zijn er voor jouw bestelling:

 

Pakket met Track&Trace
De kosten hiervan zijn €6,50
Hiermee wordt bijvoorbeeld kleding verzonden.
 
Afhalen
Deze optie is voor als je het af wilt halen op ons adres in Naaldwijk, Zuid-Holland.
Dit is mogelijk voor alle producten. Nadat de bestelling volledig klaar ligt nemen wij contact op voor het maken van een afspraak voor pick-up.
 
Gratis verzenden
Alle producten waar dit bij vermeld staat op de product pagina. Voor deze optie kan je de code “GRATISVERZENDEN” gebruiken
Dit geldt bijvoorbeeld voor sleutelhanger, deze worden verzonden via brievenbuspakjes met track en trace. Stickers worden verstuurd met normale brievenpost zonder track en trace,
 
Bij het bestellen van meerdere producten gelden de verzendkosten van de hoogste waarde.
 
Dus mocht er een hoodie en een sleutelhanger worden besteld, kies dan voor Pakket met track&trace, aangezien dit is waarmee de trui verzonden moet worden.