Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Bedankt voor je interesse in onze producten! We willen je graag informeren dat we onze bestellingen elke woensdag verwerken en verzenden. Als je jouw bestelling plaatst vóór woensdag, zal deze worden opgenomen in de wekelijkse verzending en mag je verwachten dat deze snel naar jou onderweg is.

Houd er echter rekening mee dat bestellingen die na woensdag worden geplaatst, worden doorgeschoven naar de volgende verzendweek. We streven ernaar om elk product met zorg en aandacht te behandelen, wat soms enige tijd kan vergen om de kwaliteit te waarborgen.

Mocht je een bestelling eerder nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en te bekijken of we jouw bestelling sneller kunnen verwerken en leveren. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we willen ervoor zorgen dat je je product op het gewenste tijdstip ontvangt.

Dank je wel voor je begrip en voor het ondersteunen van ons werk. We kijken ernaar uit om je bestelling binnenkort te verzenden!”Zorg ervoor dat je bestelling moeiteloos bij je aankomt door de juiste verzendmethode te kiezen die perfect bij jouw pakket past.

Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en je binnenkort kunt genieten van je gekozen items. Hier zijn de beschikbare opties voor jouw bestelling:

 
**Pakket met Track&Trace**
Prijs: €6,50
Deze optie is ideaal voor producten zoals kleding, flessen en kinderkoffertjes. Met Track&Trace kun je jouw bestelling volgen terwijl deze veilig op weg is naar jouw bestemming.
 
**Brievenbus pakketje met track en trace**
Prijs: €4,50
Deze keuze is perfect voor het verzenden van onze prachtige sleutelhangers. Met deze optie kun je je bestelling volgen terwijl het gemakkelijk door je brievenbus past.
 
**Brievenpost**
Prijs: €1,00
Kies voor deze voordelige optie als je stickers hebt besteld. Dit is de geschikte verzendmethode om jouw stickers veilig en snel te ontvangen.
 
**Afhalen**
Geen extra kosten
Als je in de buurt bent of graag persoonlijk wilt langskomen, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te halen op ons adres in Naaldwijk, Zuid-Holland. Dit is een handige optie voor alle producten. Zodra je bestelling gereed is, nemen we contact met je op om een ophaalafspraak te maken.
 
Houd er rekening mee dat bij het bestellen van meerdere producten, de verzendkosten van toepassing zijn op het product met de hoogste waarde. Als voorbeeld, als je zowel een hoodie als een sleutelhanger bestelt, kies dan voor ‘Pakket met Track&Trace’. Dit zorgt ervoor dat je bestelling veilig en efficiënt wordt verzonden, met de juiste zorg voor elk product.
 
Dank je wel voor je aandacht en zorg ervoor dat je de juiste verzendoptie kiest voor een vlotte levering van je geliefde items!