Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?


Het verschilt per product wanneer jouw bestelling wordt verzonden. Momenteel heb ik niet de gelegenheid om grote voorraden te hebben en daarom is er een kans dat ik jouw bestelde product eerst moet bestellen voordat ik deze kan customizen/bedrukken.
Daardoor kan het zijn dat jouw bestelling pas na een week wordt verzonden. Je krijgt een email op het moment dat je bestelling verzonden wordt.Kies voor de verzendmethode altijd de goede optie voor jouw pakket. Anders zijn wij genoodzaakt om de bestelling te annuleren.


De volgende opties zijn er voor jouw bestelling:Pakket met Track&Trace


De kosten hiervan zijn €6,50
Hiermee wordt bijvoorbeeld kleding verzonden.


Afhalen


Deze optie is voor als je het af wilt halen op ons adres in Poeldijk, Zuid-Holland.

Dit is mogelijk voor alle producten. Nadat de bestelling volledig klaar ligt nemen wij contact op voor het maken van een afspraak voor pick-up.Gratis verzenden


Alle producten waar dit bij vermeld staat op de product pagina.
Sleutelhangers worden gratis verzonden maar daarbij ontvang je wel een track&trace code om jouw pakket te volgen. Stickers worden verstuurd met normale brievenpost zonder track&trace


Bij het samenvoegen van producten gelden de verzendkosten van de hoogste waarde.


Dus mocht er een hoodie en een sleutelhanger worden besteld, kies dan voor Pakket met track&trace, aangezien dit is waarmee de trui verzonden moet worden.

Kies je met deze bestelling voor gratis verzenden (doordat de sleutelhanger deze optie heeft), wordt de bestelling geannuleerd.

Let daarom goed op onder welke verzending jouw bestelling valt.